5 گام راه اندازی یک سرویس وبلاگدهی

طراحی سایت وبلاگدهی
5 گام راه اندازی یک سرویس وبلاگدهی

در این مقاله فرض بر این است که قبلا، به برنامه ریزی، امکان سنجی و طراحی مسیر راه و مهم تر از همه، استراتژی درآمدزایی پروژه اقدام شده و آماده ایم تا در یک سرویس وبلاگ دهی سرمایه گذاری کنیم.

مطالعه مقاله 12 مدل کسب درآمد در سیستم های وبلاگدهی و سایر مطالب موضوع وبلاگدهی نیز توصیه می شود.

پس شروع می کنیم :

 

1. انتخاب دامین

قبل از هر کاری ابتدا نیاز است تا یک دامنه مناسب انتخاب کنیم. انتخاب دامنه می تواند تاثیر بسزایی بر پیشرفت پروژه داشته باشد. کوتاه ترین (تا حد امکان) و به خاطر ماندنی ترین دامنه را انتخاب، و حتما از طریق شرکت های معتبر نسبت به ثبت آن، ترجیحا برای بیش از یک سال اقدام کنید.

 

2. انتخاب سرور

انتخاب فضای میزبانی وب می تواند دومین گام باشد. در این گام نیاز است ضمن هماهنگی با برنامه نویس بک اند وبسایت، از نیازها و ضروریات نرم افزاری پروژه آگاهی یافته و بر این اساس اقدام کنیم. استفاده از نسخه های به روز نرم افزارهای مدیریت سرور (مانند آخرین نسخه MySQL, Apache, PHP) و بهره مندی از خدمات شرکت های معتبر و شناخته شده خدمات هاستینگ، و در صورت امکان، اجاره سرور (مجازی یا اختصاصی) به جای فضای وب اشتراکی، برای پروژه های بزرگی در سطح سرویس های وبلاگدهی توصیه می گردد.

 

3. برنامه نویسی و طراحی سایت

حال که دامنه ای به یاد ماندنی و فضای وب مناسب در اختیار داریم، نیاز داریم تا به صور هماهنگ ، بک اند (هسته نرم افزاری) وبسایت برنامه نویسی و فرانت اند (پوسته و رابط کاربری) آن نیز طراحی و پیاده سازی گردد. مهمترین نکاتی که در این مرحله نیاز به توجه دارند:

  • برنامه نویسی بک اند پروژه تا حد امکان براساس جدیدترین نسخه های نرم افزارهای سرور و استانداردهای طراحی وب باشد؛ تا ضمن برخورداری از مزایای این نرم افزارها و استانداردها، نیاز به بروزرسانی اجباری از بابت بروزرسانی های سرور به حداقل برسد.
  • طراحی فرانت اند و رابط های کاربری بر اساس استانداردهای جدید طراحی باشد، تا ضمن زیبایی بصری، سرعت بارگزاری مناسب، هماهنگی ظاهری جزئیات وبسایت و جلب رضایت کاربران، از سایر مزایای این استانداردها، مانند امتیاز بیشتر در موتورهای جستجوگر، بهره مند شویم.
  • تفاوت در نوع زبان برنامه نویسی تاثیر چشم گیری بر نتیجه کار نخواهد داشت. پس در پروژه های تحت وب، بهتر است به جای تاکید و تعصب به محیط ها، نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی خاص، بیشتر به تعهد، توانمندی و تجربه برنامه نویس طرف قرارداد توجه و بیشتر، نتایج مورد انتظار را با برنامه نویس بصورت کامل مطرح کنیم.

یک برنامه نویس با تجربه در موضوع پروژه، با تمام نیازمندی های پروژه آشنا بوده، آنها را بدون مشکل، با هزینه و زمان مناسب ارضا خواهد کرد و این چیزیست که برای تیم مدیریت و سرمایه گذار پروژه، و البته کاربران نهایی اهمیت دارد.

 

4. راه اندازی و تست پروژه

در نهایت پس از برنامه نویسی و طراحی، با اجرای پروژه، نیاز به مدتی تست و آزمون سیستم طراحی شده خواهد بود. هر پروژه ای ممکن است در بخش هایی نیاز به بهبود، ویرایش و تغییر داشته باشد. می بایست تیم طراحی به خصوص برنامه نویس پروژه، با اتمام اجرای پروژه، باز هم متعهد و پاسخگوی نیازهای مشتری بوده و ایرادهای احتمالی را مرتفع نماید.

 

5. پشتیبانی فنی و توسعه مستمر

پس از طراحی و تست پروژه حال می توانیم با خیال آسوده بر اساس سیاست ها و استراتژی های پیش بینی شده، حرکت کنیم. البته در محیط های متغیری مانند شبکه وب و نرم افزار، نیاز است در متغیرهای محیطی دقتی دو چندان داشته، و همگام با پیشرفت ها و تغییرات محیط و مخصوصا نیازهای بازار هدف، آماده تغییر بوده و با آنها هماهنگ شویم.

یک سیاست مهم، که تاثیر زیادی بر موفقیت کسب و کارهای تحت وب خواهد داشت، ارتباط داشتن با متخصصین و کمک گرفتن از مهارت ها و دانش به روز آنان، برای به روز نگه داشتن پروژه و همچنین توسعه و بهبود مستمر آن است.

 

می توانید روی مایندمید، به عنوان برنامه نویس و مشاور اختصاصی 24 ساعته خود، حساب کنید. از ابتدای مسیر کسب و کار دیجیتال، بصورت تمام وقت، هم پای شما خواهم بود. هم اکنون می توانید تماس بگیرید.

 

منتظر اولین کامنت هستیم!

تصمیم راه‌اندازی وبسایت دارید؟

همین امروز سفارش خود را قطعی کنید

سفارش طراحی سایت 🚀
سفارش و سوال خود را مطرح کنید!
جعفر نقی زاده طراح سایت برنامه نویس وب جعفر نقی زاده آخرین فعالیت لحظاتی پیش