شروع قیمت ها از ۲۰میلیون تومان برای راه اندازی و یک سال پشتیبانی فنی، بعلاوه سالانه ۳میلیون تومان برای پشتیبانی فنی (از سال دوم) است. هزینه طراحی وبسایت وبلاگدهی بسته به امکانات و خدماتی که میخواهید در سایتتان داشته باشید، و نیز ظرفیت پروژه از نظر تعداد کاربر، محتوا و مخاطب میتواند متفاوت باشد. در این نوشته قیمت طراحی سایت وبلاگ دهی را در سال1401 بررسی میکنیم.
اگر هنوز برای سرمایه گذاری در راه اندازی سرویس وبلاگدهی مطمئن نیستید، از شما دعوت می کنم این 5دلیل برای شروع وبلاگدهی را مطالعه کنید.
سایت های وبلاگدهی در میان سرویس های آنلاین، از جمله خدمات پیچیده و پیشرفته محسوب می شوند. جزئیات فراوانی در طراحی این سرویس ها باید در نظر گرفته شود. برنامه نویسی و طراحی اولیه مناسب، بر روی کیفیت خدمات شما، از امنیت تا استراتژیهای درآمدی و جذب ورودی گوگل، تاثیر گذار خواهد بود.
این جزئیات متفاوت، در نهایت بر روی قیمت قرارداد شما در راه اندازی وب سایت تان تاثیر می گذارند.
در همین موضوع، نگاهی به این نوشته برای آشنایی با مدلهای درآمدی سرویسهای وبلاگدهی مفید خواهد بود.
کدام را میپسندید؟ مشابه بلاگفا یا مشابه ویرگول
به طور کلی سرویس های وبلاگدهی در ایران را می توان به دو دسته تقسیم بندی کرد:
1. سرویسهای متمرکز بر نویسنده (Author)
خدماتی برای نوشتن و طراحی چیدمان صفحات میدهند، این نوع خدمات در ایران با پرشین بلاگ شروع شد. این سرویس ها در کشورمان سابقه ای نزدیک به دو دهه دارند😎
2. سرویسهای متمرکز بر مخاطب (Audience)
این سرویسها بُعد جامعه مجازی (social networking) پررنگتری دارند. اولین نمونه، سرویس ویرگول بوده است. این سرویس ها سابقهای 5ساله (از سال 96) دارند.
قیمت طراحی سرویس وبلاگدهی مشابه بلاگفا
میتوان گفت، از خرداد سال 81 که پرشین بلاگ بعنوان یک سرویس وبنوشت (وبلاگدهی) کار خود را رسما شروع کرد، صنعت وبلاگدهی و وبلاگنویسی در ایران متولد شد. اما علیرضا شیرازی از سال 83 با شروع سرویس بلاگفا دات کام، استانداردهای جدیدی برای این صنعت تعریف، و محبوبیت بالایی کسب کرد. این سرویس با وجود مشکلات و پستی بلندی هایی در طول این نزدیک به دو دهه، هنوز هم فعال است🧐
این سرویس ها (که حالا دیگر می توانیم آنها را سرویسهای وبلاگ کلاسیک بنامیم) تمرکز بالایی بر روی نویسنده وبلاگ (Author) و خواستههای او دارند. خدماتی مثل انتخاب قالب وبلاگ، ویرایش HTML و چیدمان صفحات و نوشتههای وبلاگ، تعیین رمز عبور برای نوشته و یا تایید/رد نظرات خوانندگان را میتوان از خدمات شاخص آنان شمرد.
قیمت طراحی و راهاندازی سایت وبلاگدهی مشابه بلاگفا در سال 1401 می تواند از 20 میلیون تومان شروع شود.
هزینه پشتیبانی فنی وبسایت
لازم به یادآوری ست که خدمات پشتیبانی فنی برای سرویسهای پیشرفتهای مانند وبلاگدهی، اهمیت و ضرورت بالایی دارد. سرویس های وبلاگدهی، به پشتیبانی فنی مستمر نیاز دارند تا هم از امنیت و پایداری برخوردار بوده و هم بهروز بمانند.
در این نوشته کوتاه از اهمیت پشتیبانی فنی سایت بیشتر نوشتهام.
هزینه پشتیبانی فنی وبسایت وبلاگدهی مشابه بلاگفا در سال 1401 از سالانه 3 میلیون تومان شروع میشود.
قیمت طراحی وبلاگدهی مشابه ویرگول
اولین تفاوت چشمگیر در این سرویس ها (در مقایسه با کلاسیک ها)، این است که بجای خدماتی مثل انتخاب قالب وبلاگ و یا تغییر چیدمان صفحات وبلاگ، (تقریبا) تمام وبلاگ ها را بصورت یکسان در یک قالب/چهارچوب یکسان (معمولا ساده و کم حجم) نمایش میدهند.
نقطه قوت این رویکرد، یکدستی کلی وبسایت، خوانایی بالای نوشتهها و هماهنگی بهتر تمام صفحات همه وبلاگها با نمایشگر/مرورگرهای مختلف، و در نتیجه سئوی (SEO) بهتر سایت است. به طور کلی این سرویس ها برای خواننده و بیننده صفحات (Audience)، بیشتر از نویسنده وبلاگ (Author)، اهمیت قائل هستند.
تفاوت چشمگیر دیگر در این سرویسها، خدماتی مانند امکان پسندیدن (Like)، دنبال کردن (Follow) و تایملاین (Timeline) است😍
این سرویسها برای خوانندگان، حس بهتری از خواندن ایجاد میکنند و در نتیجه نوشتهها در موتورهای جستجوگر هم موقعیتهای نسبتا بهتری میگیرند، تا در نهایت همین بیشتر دیده/خوانده شدن، موجب میشود نویسنده هم برای تولید محتوای مفید انگیزه بگیرد.
راه اندازی سرویس وبلاگدهی مشابه به ویرگول میتواند در سال ۱۴۰۱ با قیمتی از 30 میلیون تومان (برای یک نسخه ساده) شروع شود.
در سال ۱۴۰۱ پشتیبانی فنی وبسایت وبلاگدهی مشابه ویرگول حداقل سالانه 3 میلیون تومان خواهد بود.
اگر قصد راه اندازی وبسایتی مشابه ویرگول، اُمیگو و یا آیدت داشته باشید، خواندن این نوشته درباره طراحی وبلاگدهی مشابه ویرگول خالی از لطف نیست.

قیمت طراحی و راه اندازی سرویس های وبلاگدهی مشابه ویرگول یا بلاگفا
قیمت طراحی سایت وبلاگدهی براساس ظرفیت سرویس دهنده
قیمت های فوق برای سرویسهای پایه با سقف ظرفیت حدود 10هزار وبلاگِ فعال (حدود 1میلیون صفحه نوشته) هستند، و بدیهی است که سرویس وبلاگدهی با ظرفیت بالاتر، ارزش بیشتری دارد.
برآورد و انتظار شما بعنوان مالک/سرمایه گذار وبسایت، از نظر تعداد کاربر و حجم محتوا، تاثیر معناداری بر روی قیمت راه اندازی و البته پشتیبانی فنی سرویس وبلاگدهی خواهد داشت.
وقتی بخواهید یک سرویس وبلاگدهی سازمانی برای شرکت/سازمان یا یک اکوسیستم کوچک با حداکثر چند صد نویسنده داشته باشید، ارزش پروژه متفاوت خواهد بود با زمانی که انتظار دارید وبسایتتان ظرفیت پاسخگویی به چند میلیون نویسنده و میلیونها بازدیدکننده داشته باشد.
بسته به چشمانداز و انتظارتان از پروژه، زیرساختهای نرم افزاری متفاوتی به کار گرفته میشود و به همین دلیل برای طراحی هر سرویس، برآوردی متفاوت و منحصربفرد خواهیم داشت.
میتوانید سفارش خود را اینجا ثبت کنید، تا برآوردی دقیق برایتان ارسال کنم🤩
در بخش نمونه کارها، چند مورد از بهترین سرویس های وبلاگدهی که تاکنون طراحی و راه اندازی کرده ام را پیدا خواهید کرد😉 حالا که به اینجا رسیدیم، هر زمان که آماده بودید میتوانید طی این 5 گام، سرویس وبلاگدهی خودتان را داشته باشید.